FÖR MILJÖMEDVETNA FÖRETAG

Varför tillverka produkter av nytt material
när det redan finns så mycket plast att ta tillvara på?

Vi på Rewyld finns här som ett enkelt val för att fullända detta. Vi tar gärna en diskussion med ert företag om hur vi kan hjälpa er att byta ut era befintliga plastprodukter/plastmaterial till material tillverkad av marint plastavfall. Tillsammans med företag vill vi systematiskt arbeta för att minska miljöpåverkan och vara mer effektiva när det kommer till resursanvändning. 

K O N T A K T

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

Att se marint plastavfall som en värdefull resurs och tillgång

Problemet kring plast i våra hav är stort. Vår miljö och våra hav skräpas årligen ner med åtta miljoner ton plastavfall och enligt WWF ökade plastproduktionen från 1,5 miljoner ton år 1950 till 335 miljoner ton år 2016. 

Istället för att alltid använda sig av ny plast vid tillverkning av nya produkter ser vi det som en självklarhet att återanvända och ta tillvara på det som redan finns.

Vem bär ansvaret? Som företag är hållbarhet ett måste

I takt med att kunskap kring världens miljöproblem ökas, ökas även efterfrågan kring hållbara och miljösmarta alternativ och lösningar. Världen behöver hållbara alternativ – och vi är redo att betala för dem. 

Flera företag har redan tagit steget till en mer hållbar konsumtion. Andra letar efter lösningar som vår. Tillsammans gör vi skillnad!

sv_SESwedish
KUNDKORG
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla