Tillsammans förändrar vi världen!

Klimatfrågor och klimatförändringar har nog aldrig varit så omdebatterat som nu. Fler och fler privatpersoner och företag har insett att det är nu vi tillsammans måste agera för en grönare planet. Tillsammans med ökad uppmärksamhet kring världens klimatförändringar växer en ny trend fram om att hitta kreativa lösningar och användningsområden för det vi redan har.  

Runt omkring oss ser vi både privatpersoner och företag agera. Det senaste åren har vi sett flera svenska innovativa lösningar till miljöfrågor såsom appen Karma som bidrar till att bra mat räddas från att slängas och därmed minskar matsvinn. Vi har klädföretaget Nature Hommage som producerar träningskläder av återvunnet material från havet och även företaget XV Atelier som bidrar till ett renare hav genom att återanvända uppsamlade fiskenät. 

Enligt WWF rankas Sverige som ett av världens främsta länder på miljöinnovation i relation till vår BNP. I Sverige är vi otroligt duktiga på att ta fram nya, innovativa och miljöfrämjande företag som både kan lösa klimatproblemet och skapa jobb, men däremot har vi svårt att få dessa att växa. Det råder ingen tvekan om att vi är många som agerar, men vi måste bli fler! Kanske har just du någon kompis som missat någon av alla grymma lösningar för att bidra till våra klimatutmaningar? Tipsa dem! Prata om det, sprid ordet. Tillsammans gör vi skillnad!

WRITTEN BY admin

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

SHOP NOW

sv_SESwedish
KUNDKORG
KOALA299,00kr
-
+
Delsumma
299,00kr
Totalt
348,00kr
Fortsätt handla