Vilka är Rewyld?

LÄR KÄNNA VÅRT VARUMÄRKE 

VI ÄR FRAMTIDEN

Vår miljö och våra hav skräpas årligen ner med åtta miljoner ton plastavfall. Enligt WWF ökade plastproduktionen från 1,5 miljoner ton år 1950 till 335 miljoner ton år 2016. Genom innovativa lösningar till dagens plastprodukter kommer vi att förändra en hel bransch. HÄR börjar resan!

Havsplast

Produkter

Utsatta djur

Vår historia

Rewyld startades och drivs av Elis Holmberg och Linn Rosenqvist. Idéen till företaget uppkom efter ett besök hos ett företag i USA vars lösningar har revolutionerat branschen genom att möjliggöra tillverkning av återvunnet marint plastavfall.

Väl på hemmaplan började idéerna växa fram och efter många timmars arbete var visionen färdig. Rewyld startades i anledning om att vara starten till ett hav fritt från plast genom erbjuda innovativa lösningar tillverkade av 100 % återvunnen plast från havet.

Vårt uppdrag och vision

Vår vision är att nå ett hav fritt från plast. Vägen dit är lång – men i våra ögon inte omöjlig. Vi måste tillsammans vara med och bidra genom att samla upp, producera och återanvända den plast som skräpar ner våra hav. Vi ser det som vårt uppdrag att erbjuda både privatpersoner och företag ett enkelt sätt att vara med och göra skillnad. Vi finns här för att göra mer med det som redan finns och samtidigt erbjuda snygga och slitstarka produkter samt materialval. Följ med på resan till att göra ett miljövänligt val – ett självklart val!

Marin Återvinningscentral

Vi är ett av de första företagen i Sverige som tillverkar produkter av 100 % återvunnen havsplast. Genom Sveriges första och enda marina återvinningscentral, belägen i Sotenäs, sorteras all insamlad plast. Platsen går igenom tester och görs sedan om till pellets för att vi vidare ska kunna tillverka nya, hållbara produkter.

THE PERFECT WORLD FOUNDATION

Tillsammans med välgörenhetsorganisationen The Perfect World Foundation arbetar vi mot att rädda och sprida kunskap om djur och natur i kris. Målet med samarbetet är att skapa en hållbar framtid för vår planet och våra kommande generationer. Vid köp av någon av våra produkter är ni direkt med och stödjer valfritt djur eller naturområde. 

sv_SESwedish
KUNDKORG
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla